Looking for something?

In Image

Ziua de naștere a lui Bogdan alături de Fulger Mc Queen

Ziua de naștere a lui Bogdan alături de Fulger Mc Queen

Aniversarea copilului este un eveniment foarte important pentru părinți. Pentru noi ziua de naștere a lui Bogdan a fost cel mai frumos moment din viața noastră de părinți, și au trecut 3 ani deja decând zilele noastre au devenit mai gălăgioase, mai colorate, mai active, mai jucăușe iar nopțile au devenit mai scurte și clipele de somn mai dulci ca niciodată 😉

Bogdan a împlinit 3 ani și ne-am pregătit foarte serios de acest eveniment 🙂 Încă din iarnă îl tot întrebam ce tematică vrea pentru ziua lui și fără nici o ezitare el la ales pe Fulger McQueen, chiar dacă niciodată nu a vizionat acest desene animate cap coadă. Nu știu de unde a apărut pasiunea lui pentru Fulger McQueen însă la moment are o prezență foarte activă în viața noastră, de la cărți cu acest personaj la ghiozdan, haine nemaivorbind de jucării. Și poate uneori e vina noastră, a părinților că alimentăm această pasiune cu diferite obiecte, dar ce nu faci pentru zâmbetul copiilor și pentru bucuria lor.

Mie îmi place foarte mult să organizez petreceri și îmi plac mult lucrurile făcute manual și pe cât posibil încerc să combin acest proces atunci când organizez vre-o petrecere în familia noastră. Plus că sunt implicați toți membrii familiei, de la cei mari până la cei mici. Astfel, petrecem timpul în familie și ne distrăm pe măsură 😉

Piniata a devenit deja o tradiție pentru zilele de naștere a lui Bogdan, dar este și un moment de distracție atât pentru copii cât și pentru copii la o petrecere de zi de naștere. Copii sunt mereu în așteptarea clipei de distrugere a piniatei și eu încerc pe cât posibil să amân acest lucru, pentru a le da un motiv în plus de bucurie atunci când se întâmplă 😉

Rama pentru poze este o distracție pentru toți invitații la sărbătoare și a noastră nu putea fi altfel decât cu mașinile din desenul animat cu Fulger MQueen. Am lipit-o cu hârtie adezivă pe care am scris cu creta mesaje de felicitare pentru Bogdan.

Astfel oaspeții au putut să facă poze cu omagiatul pentru a ne uita la ele peste ani și a ne aminti de clipele frumoase pe care le-am petrecut alături de cei dragi.

Încercarea mea de a face un candy bar cu tematică a fost apreciată de oaspeți, iar biscuiții de casă și brioșele cu ciocolată au fost cele mai lăudate.  

Nimeni nu trecea la culoarea roșie, altfel era amendat 😉

Alesul tortului a fost un proces foarte migălos, noi, părinții am optat pentru un tort făcută acasă, care este din igrediente naturale și mult mai sănătoasă pentru toți, însă decorarea tortului este un proces nou și neexplorat pentru mine așa că am optat pentru unul făcut la comandă. Bogdan și-a dorit foarte mult un tort cu același Fulger McQueen și ne-a fost foarte greu să-i refuzăm această plăcere, astfel am ajuns la un compromis, am făcut un tort la comandă și unul acasă. Dreptul la alegere și la opinie e foarte important încă de la vârstă fragedă.

Bogdan era atât de obosit după o zi plină de emoții frumoase și copleșit de atenție și cadouri că am crezut că nu mai ajunge să sufle în lumânarea de pe tort. Însă, el ca o adevărată gazdă a rezistat și a dus petrecerea până la capăt.
Zilele de naștere nu fac decât să ne amintească că timpul se scurge rapid și ar fi cazul să ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună cu cei dragi.

Bogdan s-a distrat de minune și noi alături el, a fast o zi plină de culoare, de zâmbete, de clipe frumoase împreună cu familia și prietenii dragi.

0 Comment 2226 Views

Related Post

Leave a Reply