Looking for something?

In Image

Workshop despre nutriție „Cum să creez obiceiuri sănătoase în alimentația copilului meu?”

Workshop despre nutriție „Cum să creez obiceiuri sănătoase în alimentația copilului meu?”

Majoritatea părinților se confruntă la un moment dat cu refuzul copiilor de a mânca, iar noi nu suntem o excepție. Bogdan în timpul diversificării a mâncat orice îi puneam noi în farfurie, iar eu am optat mereu pentru mâncarea pregătită de mine, în schimbul celei din comerț. Dar, am ajuns la un moment dat când Bogdan a refuzat să mai mănânce fructe sau legume, excepție fac bananele și castraveții.

De fiecare dată când suntem în magazin se lasă cu isterie, că el vrea ou de ciocolată, pufuleți sau înghețată, și uneori îmi este foarte greu să-l conving că toate aceste dulciuri nu sunt sănătoase pentru organismul lui în creștere și nu aduc nimic bun pentru el. Avem întotdeauna discuții și tratative, eu îi propun ceva mai puțin dulce și un pic mai sănătos, până ajungem la un numitor comun. Eu sunt matur, și uneori am niște pofte vinovate de la care cu greu mă abțin, sau câteodată cedez rușinos în fața lor. Noi, părinții avem nevoie de cunoștințe și în domeniul alimentar pentru a ne crește copii sănătoși și puternici din punct de vedere fizic.

Seminarul de nutriție organizat de Parents League of Moldova este o necesitate pentru toți părinții care vreau să afle informație utilă în ceea ce ține de alimentația sănătoasă copiilor, dar și a întregii familii. Elena Ozun, este nutriționista care va susține seminarul și care ne va împărtăși secretele unei alimentații corecte și sănătoase încă de la primele întălniri a bebelușilor cu mâncarea solidă. Dar, Elena nu este doar nutriționistă certificată, dar și trainer de fitness și o promotoare înrăită a modului de viață sănătos și echilibrat. Veniți la seminar să faceți cunoștință cu ea și să aflăm împreună secretele ei despre alimentația copiilor dar și despre obiceiurile alimentare sănătoase pe care trebuie să le respectăm serios toți membrii familiei.

Pentru mai multă informație accesați pagina evenimentului Cum să creezi obiceiuri sănătoase în alimentația copilului tău? și nu ezitați să da-ți going și să fiți prezenți la acest seminar, pentru a acumula mai multă informație și pentru a ne întâlni live și discuta la un pahar de frappucino, că e prea cald pentru o cafea fierbinte 😉

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

2 Comments 3203 Views

Related Post

2 Comments

  1. Vai cat taraboi mai avem si noi prin magazine…Cred ca nu e parinte sa nu treaca prin asa ceva…. Lupta dintre kinder si legume/fructe e ceva normal. Interesant seminar, felicitari pentru promovare!

    1. Mersi mult

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: