Looking for something?

In Image

Un nou început

Un nou început

Am atâtea emoții când scriu postarea asta de parcă aș face-o pentru prima oară. Azi blogul meu a trecut la casă nouă, de azi vom crește împreună, vom cunoaște oamenii noi, vom experimenta rețete noi, vom trăi împreună aventuri extraordinare. Vă invit pe toți în casa mea și prietenii care au fost alături de mine și mai înainte și prieteni noi, împreună vom scrie despre tot ce ne doare, despre copilăria pe care o trăim împreună cu copii noștri, despre călătoriile prin țară și prin lume. Vom creea o lume mai bună și mai frumoasă, vom crește împreună oamenii buni și vom accepta că nu suntem părinți perfecți dar suntem pregătiți să învățăm alături de copii noștri.

Blogging-ul este pentru mine o pasiune și o fac cu cea mai mare plăcere și sunt nespus de fericită că prin intermediul blogului am cunoscut oameni deosebiți, am participat la evenimente frumoase și am ieșit din zona mea de comfort, căci doar dincolo de ea se întâmplă lucruri extraordinare.

Vă invit să mă vizitați cât mai des iar eu promit să vă servesc cu dulciuri preparate de mine, să vă povestesc despre isprăvile lui Bogdan, pentru a râde împreună, să împărtășim impresiile lăsate de cărțile citite și să vă arat cele mai frumoase locuri din întregul univers.

Bine ați venit!!!

 

0 Comment 1306 Views

Related Post

Leave a Reply