Looking for something?

In Image

Summer Beauty Box de la Avon

Summer Beauty Box de la Avon

Beauty box-urile sunt demult o modalitate de a comanda și a încerca produse noi de îngrijire sau cosmetice peste hotare, și chiar mă gândeam când o să apară și la noi așa un serviciu. Iată că cei de la AVON au venit cu o inovație pe piața noastră de produse cosmetice și de îngrijire.

Probabil toate fetele au o slăbiciune pentru produsele cosmetice sau de îngrijire, eu nu sunt o excepție 😉

Și nu contează cât de multe produse cosmetice am mereu vreau să încerc ceva nou. Summer Beauty Box de la AVON este o cutie frumoasă plină cu bunătăți, aceasta conține eșantioane, produse în varianta full size și chiar și un parfum. Conținutul acestei cutii este perfect pentru îngrijirea pielei pe timp de vară și pentru un machiaj leger, iar la urmă adăugăm o notă de parfum.

Cutia în sine e absolut minunată, atât de frumoasă și de calitate, împachetarea este superbă, se vede că celor de la Avon le place nu doar calitatea dar și aspectul exterior a produselor lor. În interiorul cutiei găsim și o broșură unde este descris fiecare produs și beneficiile lui, iar acesta este un lucru foarte bun și util.

Cei care mă urmăriți și aici și pe Instagram sau Facebook știi probabil că eu ador produsele de AVON și le folosesc zilnic, de aceea m-am bucurat foarte mult când cei de la AVON mi-au trimis acest cadou. Unele din produsele care sunt în această cutie eu le folosesc deja de ani de zile și îmi plac foarte mult, serul pentru păr și apa micelară sunt produsele pe care le folosesc și care le recomand cu toată încrederea. Nu am avut răbdare și am încercat și oja Gel Shine și vreau să vă zic că am primit doar complimente, culoarea e atât de frumoasă, iar finisarea lucioasă este perfectă. Despre rimel și iluminator am citit doar recenzii bune, abia aștept să le încerc, să vă spun un secret un pic de iluminator pe fată oferă, pe timp de vară, o strălucire tenului, de parcă v-ați pupat cu razele de soare 😉

Spray-ul cu protecție solară îl folosesc nu doar la piscină, sau la mare, ci zi de zi pentru că pielea trebuie protejată pe timpul verii,  nu încarcă pielea și se aplică foarte ușor.

Acum această cutie este disponibilă pentru a fi comandată pe Avon.md sau la orice reprezentant din zona unde vă aflați. Prețul unei Summer Beauty Box de la Avon este de 499 lei, iar prețul inițial al produselor depășeste suma de 1000 de lei, așa că este foarte convenabil să o comandați și să vă bucurați de aceste produse.

 

0 Comment 1465 Views

Related Post

Leave a Reply