Looking for something?

In Image

Spectacol de caritate pentru #FetițaCareVreaSăMeargă

Spectacol de caritate pentru #FetițaCareVreaSăMeargă

Cei de la Planeta Clounella organizează nu doar cele mai frumoase petreceri pentru copii, cu cele mai frumoase și colorate personaje din povești, dar și se implică în multe acțiuni de caritate pentru ajutorarea copiilor care se află în situații mai dificile. De această dată, personajele colorate care vor prinde viață în pielea celor de la Planeta Clounella, vor fi cei 3 purceluși din povestea fraților Grimm.

Spectacolul animat „Cei 3 purceluși” va avea loc pe data de 8 iulie în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” de la orele 16:00 până la 18.30. În acest timp copii se vor putea bucura de prezența personajelor preferate, Elsa, Mickey Mouse, Minnie Mouse, prințesele din povești, personajele super eroilor de la Liga Roboților, tombolă cu premii și multe alte surprize marca Planeta Clounella. Iar ca acest spectacol să fie și mai frumos, 50% din banii adunați din vânzarea biletelor vor fi donați unei fetițe a cărui vis cel mai mare este să meargă, iar pentru ca acest lucru să fie posibil are nevoie de o intervenție chirurgicală în Turcia.

Dragi părinți, nu ezitați să le oferiți copiilor o petrecere alături de cele mai îndrăgite personaje din povești și desene animate, astfel contribuind și la speranța unei fetițe mici cu vise mari, care pot fi realizate cu sprijinul fiecăruia dintre noi.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului aici, iar biletele pot fi procurate la casele Filarmonicii Naționale, sau la sediul celor de la Planeta Clounella care se află pe Str. Mihail Kogălniceanu 81, sau pe fest.md

Eu cu Bogdan vom fi acolo să susținem această acțiune de caritate, dar și să facem poze cu IronMan 😉

Cu cine ne mai vedem acolo?

2 Comments 1577 Views

2 Comments

  1. Cu noi! Si noi ne-am cumparat bilete 🙂

    1. Super, ne vedem acolo 😉

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: