Looking for something?

In Image

Scrisoare lui Moș Crăciun

Scrisoare lui Moș Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, și e perioada cea magică, când peste tot sunt luminițe și decorațiuni de sărbătoare, iar copiii așteaptă nerăbdători prima zăpadă, dar cel mai mult îl așteaptă pe Moș Crăciun 🙂

Moș Crăciun este cel mai îndrăgit personaj de către copii, deoarece el aduce daruri multe și vine doar o singură dată pe an, în noaptea de Revelion pentru noi. Ceea ce face ca magia sărbătorilor de iarnă să fie una specială, este sosirea lui Moș Crăciun. Țin minte când eram mică așteaptam cu nerăbdare ora 12 în seara de Revelion, și uneori mai adormeam în așteptarea Moșului dar el niciodată nu m-a dezamăgit și dimineața găseam multe dulciuri și portocale sub brad, jucării nu prea aducea Moșul că era perioada sovetică și jucăriile se găseau mai greu, dar tot timpul găseam măcar ceva de la Moș Crăciun sub brad.

Bogdan încă nu poate să scrie, dar m-am gândit că ar fi frumos să scriem împreună scrisoarea către Moșul și ca acest lucru să fie unul cu totul special am construit o căsuță poștală care primește scrisorile Moșului și le transmite până la Polul Nord 😉

Tot de ce aveți nevoie pentru a creea această căsuță este o cutie goală, hârtie colorată, un plic alb, clei fierbinte și o centură (pentru a o face să semene cu Moșul 😉 )

Am decis că vom respecta o listă de reguli la scrierea scrisorii pentru Moș Crăciun:

  1. Spune-ți copilului să aleagă doar un cadou sau cel mult două, deoarece Moșul are mulți copii la care trebuie să ajungă.
  2. Explicați-i copilului că Moșul poate aduce doar jucării reale și nu imaginare (Bogdan a cerut o mașină de dimensiuni reale care să zboare, pentru a ajunge mai repede la grădiniță ;))
  3. Ar fi bine să nu folosiți doar o foaie albă pentru a scrie scrisoarea pentru Moș Crăciun, colorați-o, decorați-o așa cum vă place vouă sau lăsați-vă imaginația să zboare. Noi am găsit modele de scrisori pentru Moș Crăciun pe internet, vă las și vouă linkul spre cea pe care am ales-o noi aici.
  4. Nu uitați să-i mulțumiți anticipat Moșului pentru cadourile pe care le va aduce.
  5.  Scrisoare trebuie pusă numaidecât în plic, astfel copilul va fi sigur că scrisoarea ajunge la Moș Crăciun.
  6. Ar fi bine să faceți și voi, împreună cu copilul un cadou pentru copii la care Moșul va ajunge mai greu sau deloc. Acum, în ajun de sărbătoare sunt atâtea campanii de caritate pentru copii din familii social vulnerabile sau din case de copii, care, din păcate sunt mai triști ca noi și ar fi un exemplu minunat pentru copilul vostru, de compasiune și de generozitate și astfel se va învăța să se împarte și cu alții. Noi vom pregăti împreună o cutie pentru Cadoul din cutia de pantofi, pentru un băiețel de 3 ani, care sper că se va bucura de acest cadou.

Vă dorim Sărbători fericite și să vă bucurați de magia acestor momente speciale, credeți în Moș Crăciun chiar dacă aveți 30, 40, 70 de ani, sau 3. Moș Crăciun există atât cât ne dorim noi, noi suntem cei care menținem magia acestui personaj, și chiar dacă suntem maturi și știm că Moș Crăciun nu există, așteptăm și noi câte un cadou sub brad 🙂

SaveSave

SaveSave

SaveSave

0 Comment 921 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: