Looking for something?

In Image

Scrisoare către fiul meu

Scrisoare către fiul meu

Azi dimineață am crezut că ziua nu v-a fi una reușită, am adormit și nu am reușit să merg la sport, plus că Bogdan are una din acele zile când nimic nu-i place și tot trage de mine și de răbdarea mea. Și mi-am zis în sine, că azi e una din acele zile când totul e pe dos, un început de săptămână nu prea reușit. Dar pe parcurs am primit mai multe noutăți bune, și multe mesaje frumoase în inbox. Una dintre acestea a fost menționarea mea într-o provocare pe care am acceptat-o cu drag. Adminstratoarea blogul Sunt mamă m-a provocat să scriu o scrisoare pentru fiul meu. O scrisoare prin care să-mi exprim sentimentele și unde să-i ofer fiului meu, sfaturi pentru o viață reușită și fericită.

Eu sunt o persoană care greu își exprimă sentimentele, care foarte greu se decide să-și afișeze emoțiile și poate de asta uneori sunt considerată prea dură sau prea mândră, dar nu asta e motivul. Dar atunci când a apărut Bogdan în viața mea exprimarea sentimentelor și dragostei mele față de el a fost ceva firesc, ca și respiratul.

Nu vreau să-i dau fiului meu lecții de viață, el va crește mare și va învăța singur ce este viața, și până nu greșești și nu te confrunți cu greutăți nu poți să înțelegi. Eu voi încerca doar să-l susțin, să-l prind atunci când nu va reuși și va cădea, să-i dau aripi și puteri s-o ia de la capăt, de atâtea ori de câte va avea nevoie până nu va reuși și nu își va învăța lecția. Îl voi învăța să tindă mereu pentru realizarea visurilor sale, indiferent cât de ireale vor părea la prima vedere, dar în drumul lui să nu uite de omenie, de prietenie. Să iubească oamenii indiferent de sexul lor, culoarea, viziunile religioase sau politice, indiferent pe cine aleg să iubească, și să fie mereu recunoscător Domnului pentru tot ce va obține. Să înțeleagă că în viața reușești doar atunci când încerci, când duci până la capăt lucrul propus, depui dragoste și multă muncă pentru realizarea visului tău.

Doar atât am să las aici pentru fiul meu, restul și multe altele vor rămâne doar în familia noastră sau doar în inimile noastre.

0 Comment 966 Views

Related Post

Leave a Reply