Looking for something?

In Image

„Post Party de 8 Martie” evenimentul cu bărbați dedicat femeilor

„Post Party de 8 Martie” evenimentul cu bărbați dedicat femeilor

Cine a zis că nu putem sărbători Ziua Femeilor și pe 16 martie? Femeile trebuie sărbătorite în fiecare zi din an, cu motiv și fără motiv, iar cei de la Clubul Nostru au decis să ne pregătească o petrecere de neuitat.

„Post Party de 8 martie” va fi o petrecere pentru femei cu invitați bărbați. Va fi o întâlnire frumoasă, unde vom învăța pași de dans de la minunatul Teo Rădulescu,  vom învăța trucuri de magie de la magnificul Garry Cozma și ne vom delecta cu un concert live de la fermecătorul Vali Boghean.

Hai să mergem împreună la acest minunat eveniment „Post party de 8 martie”!

E sfârșitul săptămânii și ne putem permite să ne relaxăm și să ne răsfățăm, iar cei de la Clubul Nostru invită toate femeile la o super-petrecere. „Post party de 8 martie” este un eveniment de la care nu va lipsi muzica bună, dansul, magia și cadourile de la parteneri. Vor fi patru ore cu de toate.

Femeile prezente la eveniment vor degusta șampania de la Cricova, vor descoperi Spirulina Vie și vor primi cadouri speciale de la Daria Room, Chicco, Skincode, Noreva, Epilare cu laser Dioda, Equilibra si Tik Tak Toys – jucării senzoriale.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 martie, ora 18.00, în incinta restaurantului „Oscar”.

Un bilet costă 200 lei. Ofertă specială – 3 bilete achitate – 1 bilet cadou! Biletele pot fi procurate pe iTicket – https://iticket.md/event/post-party-de-8-martie

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului – „Post Party de 8 martie”

Cu mare plăcere am să iau cu mine 2 dintre citiroarele blogului, o să facem cunoștință, o să socializăm și o să ne cuprindem nu doar virtual. Vă aștept pe pagina de facebook a blogului cu un concurs frumos 🙂

0 Comment 880 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: