Looking for something?

In Image

Merg la Social Media Bootcamp 2017

Merg la Social Media Bootcamp 2017

Social Media Bootcamp este un seminar dedicat tuturor care sunt pasionați de blogging, marketingul online și de relații publice. Pentru mine, ca blogger, acest eveniment este foarte important, mă simt de parcă aș merge din nou la școală, sunt pregătită să ascult și să acumulez cât mai multă informație utilă, de la cei 12 speakeri care vor veni la Social Media Bootcamp. Este a doua ediție a acestui seminar, din păcate, anul trecut nu am reușit să ajung iar în acest an am zis că trebuie să-mi fac timp în calendar pentru acest eveniment. Să înveți de la cei mai buni, care vor veni să ne împărtășe experiența lor în comunicarea online, este un lucru bun. Munca unui blogger nu stă doar în scrierea unui articol și atât, trebuie să știi să te prezinți corect în domeniul online, cum să creezi conținut care prinde la public, cum să creeezi o campanie de promovare, strategii de fidelizare a publicului.

Social Media Bootcamp este organizat de Asociația Profesioniștilor în Comunicare și PR, care au adunat împreună mai mulți specialiști din domeniul comunicării online, care au în spatele lor multe campanii de succes pe piața de Social Media din România și de la noi.

Niciodată nu e prea târziu să vrei să înveți lucruri noi, să vrei să evoluezi, să cunoști oameni de la care ai ce învăța, care au dovedit că sunt profesioniști în domeniul pe care l-au ales. Eu accept orice provocare și sunt deschisă să interacționez cu cei mai buni din domeniul Social Media de la noi, dar și de peste Prut.

Mai multe detalii vedeți pe pagina evenimentului Social Media Bootcamp 2017

 

1 Comment 1790 Views

Related Post

1 Comment

  1. Suna minunat, acum ma uit si eu pe pagina evenimentului. Multumesc !

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: