Looking for something?

In Image

La revedere 2017

La revedere 2017

La sfârșit de an obișnuiesc să trag o linie și să fac totalurile anului care trece. Pentru mine 2017 a fost un an al schimbărilor și al descoperii de sine, un an în care cumva m-am regăsit și am învățat să mă iubesc și pe alocuri să mă accept așa cum sunt, iar pe alocuri să lucrez asupra mea.

2017 a fost și un an cu multe evenimente în viața noastră, cu multe activități și cu multe cunoștințe noi. Blogul a mai crescut puțin, i-am acordat un pic mai multă atenție și datorită lui am cunoscut oameni minunați pe care acum pot să-i numesc prieteni, am participat la evenimente frumoase și am călătorit prin țară. Și vă mulțumesc tuturor care îmi citiți blogul și cei care îmi scriți mesaje și comentarii, îmi place foarte mult comunitatea care s-a creat în jurul blogului. Aș vrea să scriu aici câteva momente importante din viața mea personală și din postura mea de blogger, în realitate ele au fost mult mai multe, dar uneori am ales să le țin doar pentru mine și să le conservez în amintirile familiei mele pentru atunci când toată bogăția noastră vor fi doar amintirile.

 1. Am fost în mai multe călătorii și am descoperit orașe și țări noi, iar despre aventurile noastre împreună am scris aici și aici.
 2. Am participat la multe evenimente frumoase unde am întâlnit oameni deosebiți și am legat prietenii Social media BootcampEcranele digitale și influența asupra vederii copiilorDescoperim tradițiile de la Tvardița , am sărbătorit Ziua copiilor la Complexul Cultural Vatra și multe altele despre care nu am scris neapărat pe blog.
 3. Am avut marea plăcere să colaborez cu alte mămici bloggerițe cu care avem aceleași viziuni asupre educației conștiente a copiilor, aici am vorbit despre experiența lui Bogdan la grădiniță, aici am vorbit despre participarea la un seminar care mi-a schimbat unele viziuni.
 4. Am avut plăcerea ca blogul să fie într-un clasament realizat de cei de la http://blogtop.md cu 19 food blogguri din Republica Moldova, iar în luna septembrie să fie în topul celor mai active bloguri de la noi. Blogul a fost inclus și în topul blogurilor scrise de mămici de la noi din țară aici.
 5. Nu sunt un părinte perfect, dar învăț în fiecare zi să fiu unul mai bun pentru copilul meu, despre acest lucru și despre pasiunea mea – Blogul am vorbit la emisiunea Universul Familiei de la Radio Moldova  și la Bună dimineața de weekend la Moldova 1.

Anul 2017 a fast un an productiv, cu realizări și cu vise împlinite. Pentru 2018 încă nu mi-am făcut planuri și nu mi-am pus dorințe, dar sunt sigură că va fi mult mai frumos și mai plin decât 2017 iar pentru asta voi lucra zi de zi, pentru ca la sfârșit de an să pot spune că timpul nu a trecut în zadar și am realizat multe lucruri.

Eu vă doresc tuturor un an cu sănătate, prosperitate, liniște sufletească și cel mai important amintiri prețioase alături de cei dragi vouă.

LA MULȚI ANI !!!

17 Comments 1454 Views

17 Comments

 1. Se pare că anul tău a fost fain și productiv! La mulți ani de pe acum și sper ca 2018 să fie plin de realizări și multe zâmbete!

  1. Mersi mult, la fel îți doresc și ție 🙂

   1. Ai avut un an productiv! Sa ai un an nou fericit si frumos alaturi de cei dragi! 😄

 2. Imi doresc un singur lucru in 2018, sper sa aprecieze toate eforturile facute in 2017! Dar a fost anul in care mi-am dat seama ca sunt puternica si daca trebuie iti poti intrece limitele.

 3. Sa ai parte de un 2018 asa cum ti-l doresti! 🎉🎉🎉

 4. Sa ai un 2018 cu realizari, bucurii si sanatate!!

 5. ai avut un an foarte plin, la multi ani si sper ca 2018 sa fie si mai plin de realizari 🙂

 6. La multi ani si un an nou plin de alte realizari!

 7. Iti doresc un 2018 si mai plin de realization. LA MULTI Ani!!!!

  1. Mersi mult, la mulți ani și ție îți doresc 🙂

 8. Se pare ca ai avut un an minunat! La cat mai multe bucurii si in 2018!

  1. Mulțumesc mult, la fel îți doresc și ție.

 9. Cat m-a emotionat inregistrarea ta audio! Imi place accentul, e super fain! Ma regasesc in cuvintele tale si imi place viziunea ta asupra misiunii de parinte. Multu succes 🙂

  1. Mulțumesc din suflet 🙂

 10. An Nou Fericit cu sănătate, multe bucurii și împliniri! La mulți ani!🎉🥂

 11. Ce frumos! 👍🏼 Se pare ca ai avut multe realizari in 2017. La cat mai multe pe 2018! ♥️

 12. bye bye 2017. welcome 2018

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: