Looking for something?

In Image

Happy Mama – un eveniment pentru viitoarele mămici de la Clubul Nostru

Happy Mama – un eveniment pentru viitoarele mămici de la Clubul Nostru

Happy Mama – Planificarea, Sarcina și Nașterea cu medicul ginecolog-obstetrician Vadim Scarlat, un nou eveniment marca „Clubul Nostru”, care va avea loc sâmbătă, 28 aprilie 2018, în incinta V-Continental Business Centru, cu începere de la ora 11.00. Niciodată nu e bine să ne limităm la ceea ce știm și ar trebui mereu să fim curioși și să vrem să cunoaștem mai mult, iar mămicile din spatele proiectului „Clubul Nostru” ne vin mereu în ajutor cu evenimente informative pentru toate mămicile.

De această dată „Clubul Nostru” invită mamele la un nou eveniment, care îl va avea ca invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți ginecologi-obstetricieni din țara noastră – medicul Vadim Scarlat.

Timp de trei ore, femeile prezente vor afla totul despre planificare, sarcină și naștere, vor avea ocazia să-i adreseze speakerului diverse întrebări și să afle răspunsuri de la prima sursă.

Doritoarele de a participa, pot cumpăra biletele de pe iTichet.md, costul unui bilet este de 115 lei, iar la achiziționarea a trei bilete se oferă al patrulea bilet cadou.

Sper să ne vedem acolo!!!

0 Comment 979 Views

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: