Looking for something?

In Image

„Din suflet pentru VIITOR” o campanie socială de susținere a copiilor

„Din suflet pentru VIITOR” o campanie socială de susținere a copiilor

Noi, oamenii, tindem să trăim într-o bulă pe care ne-o creem singuri și care de cele mai multe ori cuprinde doar familia, oamenii noștri dragi, prietenii și restul rămân în umbră, fără să ne pese de viața celorlalți, sau să ne prefacem că nu ne pasă, atât cât la noi e bine și suntem toți sănătoși, avem un loc de trai, avem ce mânca cu ce ne îmbrăca. Dar, tindem să ignorăm că problemele există și oamenii care au nevoie de ajutorul nostru există și ar trebui să ne pese mai mult, să ne implicăm acolo unde putem ajuta cu adevărat, să ne gândim că sunt oameni mai nefericiți ca noi și pe care îi putem ajuta cât de puțin. Campaniile sociale sunt un exemplu bun de implicare și de ajutorare, o campanie socială unește oamenii care reușesc să facă cât mai multe fapte frumoase, oamenii care nu necesită recunoaștere, oamenii aceștia o fac dint tot sufletul pentru alții care chiar au nevoie de ajutor și de susținere nu doar financiară, dar și suport moral.

„Din suflet pentru VIITOR” e o campanie de colectare a lucrurilor necesare pentru un nou-născuți. Această campanie este inițiată de un grup de mămici care stau în spatele Parents League Moldova, o inițiativă pe cât de frumoasă pe atât de necesară pentru copilașii care abia s-au născut însă deja se confruntă cu lipsa strictului necesar și sunt crescuți doar de un singur părinte, de mamă. Și da încă avem copii în țara noastră care nu au ce mânca și duc lipsuri foarte mari, în special de lucrurile strict necesare, care pentru noi sunt o normalitate, pentru ei un lux.

Campania„Din suflet pentru VIITOR” se va desfășura în perioada 17.07.2018-30.09.2018  unde se vor colecta pachete (sau ați putea face cutii ambalate, iar deasupra să scrieți pentru ce vârstă este) cu lucruri necesare pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0-2 ani.

De ce este nevoie:
-hainuțe;
-scutece;
-servețele;
-lapte praf;
-sticluțe;
-jucării;
-cuverturi;
-produse pentru igiena personală;
-încălțăminte (pentru cei de vârsta 1-2 ani);

Pentru o contribuție financiară, dar și pentru mai multe detalii o puteți contacta pe organizatoarea acestei campanii – Marcelina Uncu sau pe pagina de Facebook a evenimentului

Haideți să nu fim indiferenți și să ne implicăm împreună pentru a face viața unor copilași mai frumoasă, mai colorată, iar viața mămicilor un pic mai ușoară. Eu, împreună cu Bogdan vom pregăti cu siguranță un pachet care va faace un copilaș fericit 🙂

0 Comment 1089 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: