Looking for something?

In Image

Crăciunul în familie

Crăciunul în familie

Crăciunul este o sărbătoare specială care se sărbătorește în sânul familiei, cu multă mâncare delicioasă, cu multe jocuri distractive și multe fotografii de familie care să ne amintească mai târziu de timpul minunat petrecut alături de cei dragi.

Noi, mamele căutăm tot timpul ceva distractiv, ceva nou pentru cei dragi nouă, unde să ne adunăm și să ne petrecem timpul minunat fără să ne gândim la grijile cotidiene, fără să stăm o zi înainte și una după la bucătărie pentru a pregăti și a curăța după sărbătoare. Avem nevoie măcar odată în an să ne răsfățăm pe noi și pe cei dragi nouă, astfel, mămicile din comunitatea ASK a MOM vin să ne aducă o sărbătoare frumoasă de Crăciun. ASK a MOM Christmas Family Brunch este o întâlnire de familie unde copii se vor distra de minune alături de alți copilașii și de animatorii de la Gradinița „Alba ca Zăpada”  care vor avea grijă ca ei să nu se plictisească, părinții se vor putea relaxa și interacționa cu alți părinți alături de o masă festivă de Crăciun.

sursa foto google.com
sursa foto google.com

La ASK a MOM Christmas Family Brunch va fi și un târg de decorațiuni artisanale de Crăciun, de unde ve-ți putea procura cadourile ideale pentru  cei dragi sau pentru decorarea casei în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Dragi părinți nu ratați sărbătoarea de Crăciun și oferiți-vă vouă și celor dragi o seară magică.

 

0 Comment 1264 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: