Looking for something?

In Image

„Citirea etichetelor nutriționale” workshop de la Parents League Moldova

„Citirea etichetelor nutriționale” workshop de la Parents League Moldova

Mie îmi plac foarte mult seminarele organizate de către Parents League Moldova, acolo unde sunt invitați specialiști în nutriție, parenting, psihologi, care vin cu mare drag să se împartă cu multă informație utilă și multe sfaturi practice pentru toți părinții. Am participat la toate seminarele organizate de ei și din toate am ieșit cu multă informație utilă, cu susținere, cu multă energie pozitivă. De această dată la seminar va prezenta doamna doctor nutriționist Anastasia Valac, care are peste 7 ani de experiență în domeniul fitness-ului, dumneaei este membru al asociației internaționale The Nutrition Society, Trainer Curs de Nutriţie ABC Fitness School Moldova, medic nutriționist la Clubul Sportiv SportPark, cofondator al Intelligent Nutrition Center, după cum ați înțeles doamna doctor nutriționist vine cu o experiență vastă în domeniul alimentației sănătoase și nutritive.

„Citirea etichetelor nutriționale” va fi un workshop unde vom afla care alimente sunt sănătoase și care merită cumpărate de pe rafturile magazinelor, ce conținut trebuie să aibă un produs pentru a aduce un aport nutrițional valoros corpului nostru. Înainte de a deveni mamă, nu mă preocupa deloc să citesc etichetele produselor pe care le consumam, luam de pe raft orice îmi făcea cu ochiul 🙂 De când am devenit mamă, am început să fiu foarte atentă la ce pun pe masă și la ce cumpăr din magazine sau de la piață, am început să studiez tot mai des conținutul produselor, să țin cont de ce ingrediente conțin acestea și cât de sănătoase sunt ele. Mi-am dat seama că ceea ce consumam mai înainte nu aduce nici o valoare nutrițională corpului meu, chiar din contra îmi făcea doar rău și mă făcea dependentă de zahăr și produse nesănătoase. Citirea etichetelor ne ajută foarte mult să consumăm mai puțin, dar acele produse să fie de calitate, astfel adoptând o dietă sănătoasă ne ferim organismul de multe boli.

Despre asta și despre multe altele ne va vorbi în cadrul acestui workshop„Citirea etichetelor nutriționale”, doamna doctor nutriționist, Anastasia Valac. Evenimentul va avea loc, duminică, 30 septembrie, la Elena Ozun – studioul de fitness și nutriție, pentru mai multe detalii despre locație, achiziționarea biletelor găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Am avut ocazia să mai particip la un eveniment prezentat de doamna doctor nutriționist, despre care am scris aici și de atunci mi-am creat niște reguli pe care le respect cu strictețe în fiecare zi. Abia aștept evenimentul de duminică 😉 Cu cine ne vedem acolo?

Vă aștept cu mare drag și pe pagina de Facebook a blogului sau pe pagina de Instagram 😉

0 Comment 1173 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: