Looking for something?

In Image

Buburuză din hârtie colorată

Buburuză din hârtie colorată

Imaginația copiilor este de nestăvilit și ea trebuie susținută cu activități din partea noastră, a părinților. Eu sunt mereu în căutare de proiecte și activități noi pentru a stăvili curiozitatea lui Bogdan, dar să fiu sinceră eu mă bucur în rând cu el de orice activitate nouă. Mă simt din nou și eu copil 😉

Buburuza asta am văzut-o întâmplător la un copil care venea cu bunica sa de la un altelier de creație și mi-am propus să o încercăm și noi cu Bogdan, plus că acum afară zboară atâtea bubureze și Bogdan tot aleargă după ele să le prindă.

Tot de ce avem nevoie este clei, foi de culoarea roșie și neagră, un carton de culoarea neagră, foarfece și forme rotunde pentru a tăia bulinele buburuzei.
Din cartonul negru tăiem două cercuri, apoi din hârtia roșie tăiem 7-8 fâșii pe verticală, la fiecare capăt ungem cu clei, noi am folosit clei PVA deoarece nu aveam altul la moment, însă cel mai bine pentru copii e să folosească cleiul uscat din tubuleț, nici nu se murdăresc și e mai ușor și comod de folosit.
Lipim toate fâșiile de hârtie pe unul din cercurile de carton, apoi decupăm mai multe cerculețe mici din hârtie neagră pentru a lipi bulinele buburuzei. La final lipim al doilea cerc din carton peste primul cu partea albă în interior.

Spor la treabă 🙂

0 Comment 819 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: