Looking for something?

In Gallery

Biscuiți crocanți cu telemea

Biscuiții aceșteia sunt bestiali!

Cum ultima perioadă sunt obsedată de blogul http://printesaurbana.ro, am tot răscolit zilele trecute postările de pe blog și am găsit rețeta aceasta de biscuiți și am zis să-i încerc. Sunt foarte, foarte delicioși, crocanți, puțin sărați și gătiți acasă, din ingrediente cunoscute și pe care le avem la îndemână tot timpul, și cel mai important că sunt pe placul tuturor, atât al maturilor cât și al copiilor. Cei drept Bogdan nu i-a apreciat din prima, dar sunt sigură, știindu-i gusturile, că îi v-a aprecia după mai multe încercări. Soțul și prietenii le-au dat o notă bună, și asta mi-a dat de înțeles că nu am greșit cu alegerea rețetei.

Pentru prepararea biscuiților avem nevoie de 150 g telemea, 100 g unt, semințe, eu am folosit de chia, susan și dovleac și făină cât cuprinde pentru a face un aluat de pâine. După care se întinde o turtă nici prea subțire, nici prea groasă și tăiem cu forme pentru biscuiți sau cu un păhar. Se așează în tavă pe hârtie de copt. Biscuiții se dau în rola încinsă la 180 grade pentru 15-20 min.

Poftă bună!!!

0 Comment 1225 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: