Looking for something?

In Image

Am să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă

Am să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă

Am început să citesc http://www.printesaurbana.ro decând eram însărcinată, că până atunci mă interesa puțin subiectul de parenting, și citeam așa selectiv fără fanatism. Pe parcurs blogul a început să-mi placă tot mai mult și să aștept cu regularitate postările autoarei.

Îmi place atât de mult stilul ironic al autoarei de a prezenta perioada de maternitate cu toate greutățile și plăcerile ei. Noi, cititorii ei ne bucurăm de fiecare realizare a Sofiei și a lui Ivan și ne întristăm când ei nu au zi bună. Textul transmite emoții frumoase și experiențele minunate prin care a trecut autoarea în perioada de înaintea maternității și în timpul ei.

Pe tot parcursul cărții am simțit că autoarea este sufletul meu pereche, că poate să pătrundă în cele mai ascunse cămeruțe ale sufletului și creierului meu și să citească tot ce este acolo, că eu am reacționat la fel ca ea în unele momente din viață și la final de carte am înțeles că noi două putem deveni prietene imaginare pe vecie.

Am vrut inițial să culeg din carte cele mai frumoase citate, dar, lecturând am înțeles că cartea în sine este un citat și trebuie tipărită în minte și vă recomand din suflet s-o citiți și să savurați fiecare moment din familia frumoasă a Prințesei Urbane.
13700024_1235347936510482_2006023826545478061_n

0 Comment 3093 Views

Related Post

Leave a Reply