Looking for something?

In Image

Adoptă o mamă!

Adoptă o mamă!

„Adoptă o mamă” este o campanie lansată de cei de la Ajută un om, tot ei sunt și inițiatorii campaniei „Cadoul din cutia de pantofi”. De data aceasta organizatorii sau gândit la mămicile care au în grija lor 2-3 copii și care nu își permit să-și cumpere multe lucruri, cum ar fi obiecte de îngrijire personale, o pereche de mănuși, un parfum, sau alte lucruri de care noi nici nu suntem conștienți, avându-le la îndemână.

Campania asta mi se pare una minunată, în special lansarea ei  în prag de Ziua Internațională a Femeilor, și cine va sprijini mai bine o femeie decât o altă femeie. Uneori, uităm că mamele tot au nevoie de răsfățare, de o cremă aplicată pe față, prea multe griji și nevoi au ele pe capul lor ca să aibă timp și pentru ele, iar unora nici situația financiară nu le permite să se răsfețe cu un lucru nou, doar pentru ele.

Dragi mămici, dragi femei, haideți să fim mai solitare cu semenele noastre și să facem o surpriză unei femei, unei mămici, să-i luminăm un pic ziua și să-i aducem zâmbetul pe buze, măcar pentru o zi.

 

Eu cu siguranță voi participa la această campanie, dar tu?

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a celor de la Ajută un om.

 

0 Comment 812 Views

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: