Looking for something?

In Image

5 evenimente pentru mămici la acest sfârșit de septembrie

5 evenimente pentru mămici la acest sfârșit de septembrie

Noi, mămicile mai tot timpul suntem prinse în treburi, îngrijirea copiilor, treburile casnice, dus la grădiniță, luat de la grădiniță, dus la antrenamente și lista poate dura la nesfârșit. Și uneori uităm să ne luăm un minut liber, un minut doar pentru noi, unde să ne relaxăm, să mai socializăm cu alte persoane de vârsta noastră, să mai discutăm și despre altceva decât supe, terciuri, tratamente naturiste.

Vin azi să vă prezint o listă de evenimente pentru acest frumos sfârșit de septembrie, la care încă reușiți să vă înscrieți și să vă bucurați de un pic de timp liber petrecut înafara casei, departe de rutina zilnică. Dar să vă spun un secret, o mămică care își ia timp pentru sine și se relaxează mai des este o mămică fericită care aduce liniște și armonie în familie 😉

Iata lista în ordine cronologică: 🙂

1. Comunicare și iubire – Atelier practic

Odată cu apariția copiilor viața de cuplu se schimbă semnificativ. Lipsa de timp, problemele de familie, ne pierdem în rutină și uităm să mai petrecem timp doar în doi. Dar acest lucru e foarte important, comunicarea în cuplu e ceea ce face că relația să dureze cât mai mult.

2. Spectacolul „Maria Tănase. Aș muri moartea nu-mi vine”

Nu este persoană care să nu știe cine a fost Maria Tănase, numele și cântecele ei și astăzi stârnesc emoții și stări de fericire. Un spectacol despre viața și cariera artistei cu siguranță va fi un moment de relaxare și plăcere absolută.

3. Workshop „Citirea etichetelor nutriționale” 

„Citirea etichetelor nutriționale” va fi un workshop unde vom afla care alimente sunt sănătoase și care merită cumpărate de pe rafturile magazinelor, ce conținut trebuie să aibă un produs pentru a aduce un aport nutrițional valoros corpului nostru. Doamna doctor nutriționist Anastasia Valac vine să ne aducă cât mai multă informație despre citirea etichetelor produselor pe care le cumpărăm și le consumăm. Iar o mămică bine informată este o comoară pentru familia ei 🙂

4. Ask a Mom Mystery Party

Toate mamele au nevoie de relaxare, iar un pic de mister într-o petrecere e ceva ce merită încercat. Petrecerele organizate de către Ask a Mom sunt cunoscute printre mămici, acolo ele reușesc să danseze până la epuizare, să socializeze cu alte mămici și să se bucure alături de ele.

5. Chisinau International Marathon  

Sportul este cel mai bun prieten pentru relaxarea corpului și al minții.  Iar o mămică care face sport este o mămică fericită și relaxată și un exemplu bun pentru copilul său. La acest maraton vor fi curse atât pentru cei profesioniști dar și pentru amatori.

Vă aștept cu mare drag și pe pagina de Facebook a blogului sau pe pagina de Instagram 😉

 

 

0 Comment 799 Views

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: