Looking for something?

In Image

23 aprilie – Ziua Internațională a Cărții

23 aprilie – Ziua Internațională a Cărții

Această zi nu putea să treacă neînsemnată aici, sau în familia noastră. Astăzi se sărbătorește Ziua Internațională a Cărții, această zi se sărbătorește din 1995, organizată de UNESCO cu scopul de a promova lectura, publicarea și respectarea drepturilor de autori în toată lumea. La noi în țară astăzi se mai sărbătorește și Ziua Bibliotecarului, prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 108 din 8 februarie 2010.

La Mulți Ani, dragi bibliotecari, cei care promovați lectura, sunteți dedicați cărților și cititorilor, cei care iubiți cărțile mai mult decât oricine, vă doresc sănătate, răbdare și cât mai mulți cititori iubitori de lectură și de frumos.

Dragostea noastră pentru cărți deja o cunoașteți cu toții, probabil. Pe mine mai mult mă bucură o carte nouă decât un buchet de flori, pentru mine o carte este cadoul perfect și nu doar să-l primesc ci și să-l dărui 🙂 Timpul petrecut în compania unei cărți interesante este unul dintre cele mai plăcute și mai relaxante pentru mine, dacă vrei să-mi faci un cadou oferă-mi o carte interesantă și un pic de timp liber pentru a o savura. Visul meu de mic copil era să scriu o carte, o carte cu povești frumoase care aveau finaluri fericite, mai apoi am crescut dar visul a rămas același 😉

Nu pot să vă redau cât de mult mă bucur că Bogdan a descoperit și el în lumea cărților o lume frumoasă și colorată, cu mulți prieteni adevărați, că are o dragoste aparte pentru cărți, dacă înainte alegerea cărților era influențată de mine, acum el singur decide ce cărți își alege de pe raftul bibliotecii sau librării și asta e un început frumos de cititor înrăit 😉

Nu cred că există săptămână în care noi să nu procurăm o carte și astfel biblioteca noastră se mărește frumos. Sunt în ea și cărți foarte ineresante și mai puțin interesante, dar cum altfel să le prețuim pe cele bune decât să citim tot ce găsim pe rafturi.

Astăzi, dragi cititori vă doresc să rămâneți tot timpul curioși, să citiți cărți de calitate și să investiți cât mai mult în lectură și în dezvoltarea voastră intelectuală.

0 Comment 1262 Views

Related Post

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: